torsdag 3 december 2009

Nu är det dags igen!

Nu börjar det på allvar det som vi upplever varje år, varje december, varje år. Julen närmar sig och vi vill göra vår bästa för våra nära och kära.
Även vi, Bionet Scandinavian Center vill göra denna Jul minnesvärd och därför finns nu decemberkampanjen, Julklappen, med verkligen vettiga presenter på hemsidan, www.abc3.se

Vad är en vettig present då? Den, du kan njuta mer än en halvtimme av, den som ger något minnesvärd till dig, den som gör nytta för dig, den du kan ta fram efter lång tid och få en nostalgisk leende på dina läppar.
Visst det kan göra en slipp också, men vi har andra förslag. Kolla på hemsidan.

Julklappen är inte den enda vi vill göra dig uppmärksam på, utan lanserar den nya SPA-09 maskinen. Den är ännu mer välgörande för din hälsa, ännu enklare att hantera, med ännu flera funktioner för att avgifta dig på det mest effektiva sättet: elektrolytiskt. Just nu, under december är speciellt förmånlig att byta in din gamla maskin, eller/och beställa en ny. Denna maskin öppnar ett helt nytt kapitel i avgiftningstekniken, kan orsaka förändringar i din affärsverksamhet. ..och dessutom mycket snygg design.

Förändringarna slutar inte med den nya SPA-09 utan även andra ändringar stundar från och med första januari. De lättnaderna som vi lanserade i augusti fortsätter och nu blir ännu lättare, snabbare, mer stimulerande att jobba med oss. Vi vet naturligtvis att alla inte är intresserade med det samma vad vi har att erbjuda – men jag är övertygad om att när man väl börjar testa produkterna då ändrar man åsikt.
Ökad produktanvändning leder till att tanken på mikroaffärer och kanske mer födds.
En utveckling steg för steg och det leds av dig som är redan med oss. Vi sysslar något mycket viktig, vi vårdar hälsan, vi jobbar långsiktig och hanterar frågor av stor betydelse för dig och dina närmaste. Inget ont sagt om våra konkurrenter, men produkter som slätar ut dina rynkor, eller proteindrinkar som har omtvistade effekter på din hälsa, eller några kilo som du ska bli av med – är inte frågor som påverkar din hälsa i samma omfattning som vi vill och kan göra.

Hur som helst, Julen närmar sig – och vi inte möts på något annan plattform så önskar jag redan nu allt som man ska önska till en verkligen lyckad Jul.

1 kommentar:

leti sa...

bra julklapp ger god hälsa. God jul