söndag 1 augusti 2010

Sommaren 2010

Semester tuffar på men snart är resan slut. Tyvärr.
Sommaren 2010 är fantastisk i Sverige, det finns all anledning att vara glad, för det händer inte så värst ofta.
Glädjen var nog störst för dem som kunde fullt ut njuta av sommaren, resa, bada, grilla, en god hälsa gjorde det möjligt.
Ni har hört förr och jag säger det igen, har man den - en god hälsa - så står alla dörrar öppna i livet. Sjukdomar är däremot begränsande.
Självklart säger alla: låt oss behålla hälsan då! Vem vill ha begränsningar?

Hur blir vi sjuka då – och varför?

Jag vet också att även om alla kan hålla med detta, så teori och praktik kan skilja sig mycket. Man håller med – hälsan är viktig, men att just du, just nu skulle du behöva göra något för din hälsa är mer tveksam.
Du känner dig frisk och hel, Solen skiner – varför tänka på hälsan, det är klart att du är frisk!! Det känns så! Eller hur?
Ser du, det just det som jag anser vara en fälla. Fällan består av att det är svårt att göra något när man inte ser någon omedelbar anledning till det. Du har inte ont, du har inte feber, du lider inte, varför måla f…n, ja du vet.
När du känner smärta, då har du varit sjuk utan att märka det. Och då är det för sent för underhåll, då är det akutvård som gäller – med allt vad den betyder. Piller, lasarett, kanske knivar…

Samtidigt är grundstenen i hela vår tänkande: vårda hälsan medan du har den.
Nu, här, idag – inte senare, nästa vecka eller när du börjar känna dig illa.
Lite mer handfast: vad och hur gör man? Konkret!
Bland nyheterna finns ett nygammalt verktyg dyka upp i omarbetat, förbättrat form: Hälsobladet. Med hjälp av en rad strategiska frågor och svar på Hälsobladet kan vi, din Bionet kontakt, ge dig handfasta råd.

Ett exempel: vi har flera filmer om parasiter från Amerika. En av dem visar hur en man misstänkte ha cancertumör i sin hjärna, som i verkligheten visade sig vara parasiter, 5 st maskar. Detta kom fram efter en ingående samtal med sin läkare – och bekräftades genom en mindre operation, då maskarna plockades bort. Han undersökte sin hälsa och agerade i tid – innan maskarna har orsakat riktigt stort problem.

(Du vet väl vad PurexPhase I bra för – apropå parasiter.)

Från och med hösten ska Hälsobladet kompletteras med en håranalys, för att få en mer exakt bild om din hälsostatus. Du skickar in små mängder av ditt hår och med hjälp av analysen kan du få en detaljerad bild om din hälsostatus. Just nu håller jag på med utbildningen och marknadsundersökningen – så har du lust att hjälpa och reagera på detta hittar du mig på abc3@hotmail.se

Andra nyheter som du kan läsa på hemsidan är nya produkter, tävling och kampanj. Även ordersedeln är ny – version 10.07 – använd den!

Med andra ord drar vi igång verksamheten igen, nu när semester börjar ta slut och hösten – den lämpligaste tiden för avgiftning tex. börjar. Läs mer på hemsidan och lycka till!

Inga kommentarer: