söndag 17 april 2011

Skillnader

Till er som är vetgiriga nog och vill blicka in djupare i kunskapens ocean.

I vår vackra värld är det svårt att se skillnader på varor och tjänster, som till synes är lika. Det gäller även oss och därför är det viktig att beskriva mer exakt vad våra produkter / tjänster gör och ger.
På grund av förekomna anledningar vill jag idag sätta vår senaste terapi –frekvensterapi – under förstornings glas.
Så…

Vad gör då frekvensterapi, vad är principen?
Frekvensterapi grundar sig på ambitionen att påverka cellens egen naturlig svängning, frekvens. Allt levande och döda ting, allt som har med energi att göra vibrerar, pga. atomkärnans och energin grundläggande fysik.
Så gör celler, våra celler också. Hur mycket det svänger beror på energinivåerna och cellens generella uppbyggnad och specifikation. Därför har i princip varje cell, varje organ – ja hela kroppen sin egen frekvens.
För att förstå det blickar vi in en fysikens värld.
Cellens massa, energinivån, temperaturen och några faktorer till avgör frekvensen – dvs. hur många gånger skiftar energinivån per sekund.

Enligt våg och frekvensfysikens grundprinciper kan frekvenser förstärka eller försvaga varandra.
Om två celler svänger på samma sätt förstärks frekvensen. Om många liknande celler – som tex. bildar en hel organ, svänger på samma sätt får vi en samlad svängningsfrekvens som organens frekvens.
Den moderna dator och mätningsteknik gör möjligt idag att mäta in vilken frekvens ett friskt organ har. Tex. vilken frekvens en frisk njure har.
Tekniken är så precis idag att till och med enskilda celler kan mätas in.
Vissa frekvensterapeutiska maskiner gör anspråk på att kunna mäta en enda cells frekvens och därmed påvisa om i kroppen finns kroppsfrämmande substanser, tex. candida, bakterier, parasiter.

Så, om vi har en lista med mätningsresultaten från friska celler kan vi jämföra vilka celler / organ är på något sätt sjuk eller på väg dit.
Det är grunden till all frekvensterapi.

Om vi nu hittar en teknik som kan tala om (förmedla) för cellen eller organen, eller varför inte hela kroppen, hur den friska frekvensen ser ut – kan vi påverka cellen.
En sådan förmedlingsteknik är magnetterapi. Magnetiskt fält kan nå in till kroppens alla celler, cellerna påverkas av magnetiskt fält och magnetiskt fält mycket exakt reglerbar när det gäller styrka, variationer och frekvens. På det viset är magnetfält idealiskt att förmedla.
Magnevis – som vår frekvensmaskin heter – gör i princip två jobb samtidigt.
Genom en ca. 30 minuters behandling ger vi kroppen en uppdatering av friska frekvenser – vilket behövs för att rätta till och för att förebygga.
Tvärtemot vad ledande magnetterapiska märken på marknaden gör, nöjer vi oss inte med enbart med ett statisk magnetfältets välgörande effekter, utan genom kontinuerlig modifikation av fältets frekvens och styrka förändrar avvikande cellfrekvens till det normala – dvs. friska.

Det dubbeljobbet gör bara vi, det kan bara vår maskin.

Dessutom har vi i dagsläget över hundra styrprogram, för variation av magnetfält – och därmed cellinformation, nerbrända på Cd skivor, för över hundra mycket specifika sjuktillstånd.
Efter styrprogrammet framställs magnetfält talar om för kroppens olika celler vad frisk frekvens, energinivå, funktion är. Som en ledande expert i ämnet och överläkare uttryckte det på filmen om Magnevis: hypoaktiva celler speedas upp, medan hyperaktiva bromsas ner – läget normaliseras. ( se filmen på hemsidan abc3.se – Biograf - frekvensterapi)
Det närmaste, jämförbara seriösa apparat på marknaden har 4 frekvens att välja mellan, vilka är inte speciellt anatomisk anpassade, utan mer generella. Bara fyra olika absoluta storlekar finns med andra ord. Priset på själva maskinen är ca 200 % av vårt pris. Vi har en HOME version som är ännu billigare och enklare att hantera och använda dagligen på egen hand, utan att ens besöka terapeuten.
För att vara korrekt måste jag medge att vår maskin inte är det snyggaste jag har sett – men på andra sidan gör vi frekvensterapi för hälsan skull och inte för någon sorts estetisk upplevelse av maskinen.

Jag är övertygad om att det blir förändringar även i det estetiska avseende.

Jag hoppas att jag lyckades med denna korta beskrivning belysa väsentligheter och skillnader med vår maskin.

Har ni ännu djupare frågor i ämnet är ni välkomna att kontakta mig.

Inga kommentarer: