tisdag 3 maj 2011

Prolife

Förebyggande alternativ hälsovård är ovanlig.
Vård av sjuka är vanligt. Jag fick besked häromdagen av min läkare att "vi gör inget, för du är inte tillräckligt sjuk än"
Vad säger alternativmedicinen?
Det räcker inte med att den vill göra något för hälsan medan patienten är frisk, utan dessutom med metoder som ha orsaken som målet, istället för symptombehandling.
Tyvärr inte ens alternativa metoder kan lösa allt i ett enda steg eftersom vår kropp, vår hälsa är en finurlig och mångfasetterad konstruktion – som tur det är.
Flera olika grundfunktioner ska harmonisera och samverka med varandra optimalt för tillståndet vi kallar god hälsa ska uppstå.

Låt oss titta på några grundprinciper.
Allt vår kropp (våra celler) behöver - näring, vätska, luft – kommer in genom munnen. Ämnesomsättningen börjar redan med en god munhygien, välfungerande tänder, salivbildning och bakterieflora. Här kan alternativ munvård göra underverk, då nyttiga bakterier bejakas på bekostnad av oönskade. Resultatet blir starkare tandkött, bättre tuggade mat, friskare tänder, mindre tandläkarebesök och sist men inte minst bättre tarmfunktioner, då maten är väl förberedd för nästa steg i processen.
Allt vår kropp (våra celler) behöver sugs upp av våra tarmar ur näringen som passerar genom. Tarmens upptagningsförmåga har en avgörande roll, för om den är dålig eller nedsatt kan du äta kilovis med tex. C vitamin och har ändå brist på den på cellnivå. Samma gäller alla andra näringssubstanser också.
Tarmrensning är inte bara ett konstig och mystisk modeord för fakirer utan en nödvändig och enkelt genomförbar hälsofrämjande steg. Här kommer in PurexPhase I i bilden.

Allt vår kropp ( våra celler) behöver distribueras av blodförloppet. Blodförloppet liknar mycket värmesystemet i ett hus. Det finns en massa rör (motsvarande blodkärl i vår kropp) som går till husets alla rum och värme elementerna där (organ) för att avge värme (näring), sedan återvända till energikällan, dvs. värmepannan ( magen) fyllas på med energi och börja om loppet. Det krävs rena, hela rör, en pump som driver vattnet runt i systemet, en väl fungerande värmepanna som hettar upp vattnet igen.

I vår kropp har vi blodkärl, vårt hjärta som driver runt blodet, och tarmens många och fina blodkärl som kan ladda blodet med näring. Allt det här måste fungera väl för att kroppens alla celler ska ha sitt.

Avlagringar och gifter försvårar kroppens arbete. Avlagringar och gifter är som mycket gammal, mycket förbrukat olja i en bil. Den finns där, men gör i bästa fall ingen nytta, i värsta fall orsakar skador. Den enda lösningen är att rensa den gamla och fylla på nytt. Att rensa bort avlagringar och gifter går enkelt och bevisat effektivt med elektrolytisk detoxering.

Vilken sorts vatten vi dricker har stor betydelse för cellerna – av den enkla anledningen att inte allt vatten är cellvänlig. Vilket pH värde vattnet har, hur syremättad det är, hur många bakterier, virus, metaller och tex. klor finns i det påverkar hela vår kropp – eftersom alla celler behöver vatten.
Kan dessutom vattnet leverera antioxidanter för att neutralisera kroppen ständig nyproducerade fria radikaler – ja då har vi ”ungdomens vatten” – och en sådant vatten (maskin) har faktiskt vi.

Vilken sorts luft vi andas in är också av stor betydelse. Luften ska helst inte innehålla föroreningar, skadliga mikropartiklar, bakterier, virus, organiska kedjemolekyler – och om det är möjligt ska vara joniserad – dvs. ha antioxidantiska effekter.
Jag behöver knappt säga att det kan göra vår SELVA Active Air Fresher.

Tänk om det skulle finnas en terapi som var kapabel att tala för olika organ hur den ska fungera väl, en sorts trimning till optimal funktion. Tänk om genom trimningen skulle en lång rad sjuktillstånd påverkas positivt och besvären lätta. Tänk om dessutom skulle denna terapi vara godkänd på landstingsnivån. (utomlands)
Och tänk nu att det har vi! Terapin heter frekvensterapi, eller magnetfrekvens terapi. (Kära barn har många namn) Grunderna till den finns i den gamla bioresonanstekniken som utvecklades vidare, blev enklare, säkrare, bättre.

Instrumentet som gör jobbet heter MAGNEVIS

Sist, men inte minst är ett avgörande steg i förebyggande hälsovård är att ha en korrekt bild om dagsläget i vår kropp. Vitaminer till all ära, men utan mineraler är de verkningslösa. Hur mycket och vilka mineraler vi har i kroppen, vad har vi för mycket eller för litet av kan vi mäta idag med stor exakthet. Samma sak gäller toxiska substanser, tungmetaller. Genom att analysera kroppens loggbok, håret, kan vi utvisa vad dagsläget är. Genom korrekt och exakt information kan vis säga till patienten att ”den här behöver du, men inte det här” – och på det viset ge bästa möjliga hälsovård för minsta möjliga kostnad. Och det roligaste är att patienten kan fixa hela kalaset genom vårt dietförslag – utan att äta tabletter.

Självklart berättar vi också vilka tabletter som kan hjälpa.



Så vad ser vi nu, när listan är klar?

1, Kolla läget med hårmineralanalys.

2, Gör elektrolytisk avgiftning.

3, Öka tarmarnas upptagningsförmåga.

4, Andas rätt luft

5, Drick rätt vatten
Allt det här sammantaget kallar vi koncept PROLIFE.

Konceptet är användbart för privatpersoner som en karta över hur en bättre hälsa kan nås, men även blivande eller redan existerande företagare i branschen som vill starta eller förstärka sin verksamhet.

Med ovan beskrivna metoder och terapier kan en kraftig nystart sättas igång.
..och som vanligt, jag är mer än glad när ni kommer med frågor.

Inga kommentarer: