måndag 17 januari 2011

Vad håller vi på med ?

Ibland får jag frågan från förstagångsbesökare om vad Bionet sysslar med och varför skulle vi vara annorlunda än många andra företag i hälsobranschen? Det är alltid svårt att besvara den till synes så enkla, men ändå komplexa frågan, det finns dock ett antal mycket markanta avvikelser som vi kan titta på.
Vi baserar vår verksamhet på kunskap. Vi vill att våra kunder –förutom produkterna – får en verklig förståelse för sin egen hälsa, dvs. för villkoren en väl fungerande kropp ställer.
Vi vill gärna beskriva för våra patienter varför en viss produkt behövs, hur den verkar, på vilket sätt kroppen använder produkten i sin återhämtning.
Vi vill gärna beskriva och göra begripligt vad egentligen hälsa OCH sjukdom är, hur vår kropp hanterar dessa olika tillstånd, vad vi bör, skall och ibland måste göra för att leva länge och väl.
Vi vill gärna avmystifiera dessa frågor och ge till var och en av våra patienter en djup förståelse – vilket är långt mer än att bara sälja en och annan burk eller tub med produktbeskrivning.
Vi vill dela upp vår verksamhet i två stora paket där allt verkar för samma mål, fast på sitt eget, mer eller mindre direkta sätt.

Det första paketet kallar vi den PRIMÄRA VÅRDEN

Här hittar vi produkter, metoder och terapier som ger optimala förhållanden till kroppen att fungera, återskapa, och förstärka hälsan.

• Active Air Fresher – för framställning av extra nyttig luft

• AQUA C Active pH modulator – för framställning av basiskt vatten

• Elektrolytisk avgiftning – DETOXER – för ökad avsöndring av slagg och gifter

• Inre avgiftning – PurexPhase – för ökad upptagningsförmåga och allt det leder till

• Håranalys – som med stor tydlighet pekar ut vad din kropp har under-eller överskott av, vilka gifter som är upplagrade

• MAGNEVIS – för vitalisering av cellfunktioner, återställning av elektromagnetiska cellfält – vilket är den mest basala villkoret är för en hälsosam cell, organ, kropp.



Det andra paketet kallar vi den SEKUNDÄRA VÅRDEN

Här finns produkter som på ett indirekt sätt vårdar och stärker din kropp.

• Activ Tooth Care – ett stor och växande folkhälsoproblem som vår produkt hanterar på ett radikalt nytt sätt, med holistiskt resultat.

• Hudvård – avsedd för proffs i hud terapi och fotvård yrken. Utmärkt effektivitet och verkning.

• Active Hair Care – speciellt schampo och revitaliserande gel för att stoppa håravfall, föryngra håret utan dyr, smärtsam och oftast kirurgisk ingrepp.

• Näringstillskott – framtagna uteslutande av naturliga råvaror, inte sällan med specifik sammansättning för specifikt mål.

• Kinesisk The terapi för bättre kroppsfunktioner.

Genom primär och sekundär vård utövar vi en heltäckande omsorg för en bättre framtid för våra patienter. Vi vill genast poängtera det viktiga att alternativmedicin inte är någon akutmedicin. Fick du akuta problem då är det akuta lösningar som gäller – dvs. raka spåret till vårdcentralen. Vi har inte - och aldrig haft – den ambitionen att utöva vård av sjukdom – vi vill vårda din hälsa medan du har den. Om vi lyckades väcka din nyfikenhet ska du vara uppmärksam på nästa blogginlägg som kommer inom kort och behandlar vad hälsan och vad sjukdomen egentligen är, hur dessa byggs och utvecklas.

Läs om detta nästa gång!

Inga kommentarer: