söndag 7 februari 2010

Några veckor till!

Vintern 2009-2010 krävde mycket av oss alla i Sverige. Söder som Norr fick känna på vintern ordentligt.
Jag vet att några av läsarna kommer att skaka på huvudet och blir skeptiska när jag påstår: snart är det vår igen, med fågelsång och ljumma vindar. Än en gång ska grönska vår värld.

Våren betyder också att vår kropp - den fantastiska produkten av naturen – vaknar upp och låter sig stimuleras av ljusare tider. Kraven ökar också, när vi ska vara mer aktiva båda fysisk och psykisk, prestera mer i alla möjliga sammanhang. Det gäller att trimma kroppen inför den ljusa årstiden.
Våren är en mycket lämplig tid att få största möjliga nytta av olika avgiftningsmetoder.
PurexPhase familjen – speciellt tarmrensningen, gör största nytta nu, när kroppen tar nytt fart och laddar upp inför prestationskravet som våren, sommaren, hösten har med sig.
Vi kan trimma magen med PurexPhase I , kan ladda upp med PurexPhase II paketet, konditionera cirkulations systemet med PurexPhase III..
Men den viktigaste förutsättningen för all uppladdning är att din kropp är kapabelt att ta upp allt den nyttiga du stoppar i dig. Annars kan äta kilovis om dagen av C-vitamin tex. – och ändå ha brist på den in i din kropp, in i dina celler.

Våren är en utmärkt tid för elektrolytisk avgiftning också. Den nya maskinen, SPA-BIO-09, som precis har flera nya funktioner som gör avgiftningen ännu effektivare.
6 avgiftningar med den nya maskinen motsvarar 9-10 avgiftningar med den gamla modellen. På våren är avgiftningen ca 10 % effektivare - allt som allt på våren 6 avgiftningar med den nya maskinen ger dig avgiftningseffekt motsvarande 11-12 avgiftningar med den gamla maskinen.

Ni som tar Bionet på allvar och förstår vad våra produkter går för vet att vi vill påverka, behålla en god hälsa i livets alla faser, för gravida, för barn, för unga och gamla.
Bionet handlar inte om ytliga, snabbt avklingande effekter, utan större betydelse, utan vi vill bokstavligen jobba med dig i djupet, vi vill att dina celler ska må bra.
När jag tittar närmare på hur olika andras metoder, produkter, terapier fungerar så är det lätt att upptäcka att nästan allt handlar om, har som mål att dina celler ska må bra.

Ta den allra dyraste ansiktskrämen av det mest kända märket tex. – den tillför huden vitaminer, mineraler, näring och fukt som din hud, dina hudceller borde har fått inifrån, genom blodcirkulationen, genom din mages upptagningsförmåga, från maten du stoppar i dig.

Ta proteinpulver som du ska inhandla och dricka – oftast är det ett koncentrat av proteiner för att den nedsatta förmågan din mage har att ta upp näring ändå ska ge din kropp proteiner – i slutänden näring till dina celler. Det är enkel matematik: om din mage fungerar bara 50 % då ett dubbel koncentrat ändå kan ge dig en kick – du får i dig det du skulle. Den dåliga nyheten är att du inte kan leva på proteinkoncentrat.
Är det inte bättre (och billigare) då att återställa din mages förmåga och få i dig allt du behöver med en varierad kost?

Ta den sk. Galvaniska behandlingen av hud – som ska göra dig yngre, rynkfri osv. Vad händer? Jo, den lokala blodcirkulationen tvingas i gång – därför är ditt ansikte är så rött efter en behandling. Den ökade (men tyvärr snart avklingande) blodcirkulationen väcker dina hudceller till bättre funktioner för en kort stund. Du får en lätt uppsvälld hud vävnad som mättas och slätar ut din hud något.
Du kan uppleva förbättring och tror att ”oj, det här måste jag fortsätta med”, istället för en bråkdel av kostnaden för en galvanisk maskin avgifta dig, fylla på dina reserver, regenerera din blodcirkulation med PurexPhase familjen. Ta 6 avgiftningar med Detoxern för ett långvarig och uthållig resultat – som kanske syns inte direkt efter 20 minuters behandling – men förändrar dig och dina cellers förutsättningar från grunden. Förändrar HELA din hälsostatus över hela din kropp – inte bara ditt ansikte.

Ta alla dessa mirakel dryck som säljs på marknaden. Jag fråga sätter inte vad det finns i burkarna eller flaskorna, men jag tvivlar på att en mage – din mage kanske – som jobbar på halvfart kan ta emot nyttigheterna. Väldigt mycket dyrare blir alla dessa drycker om mer än hälften lämnar dig utan att göra dig någon nytta. Så dina celler får fortsätta med svältkuren – medan ditt samvete är glänsande ren – du har ju köpt mirakeldrycken….

Så sammanfattningsvis: man måste se helheten och värdera HELA sin hälsa – det räcker inte med en rynkfri hud eller proteinchock 2 ggr om dagen. Och det är vad Bionet och våra produkter handlar om.

För att underlätta för dig har vi kampanj på PurexPhase produkter några dagar till. Pass på, du får ca 33 % rabatt. Om detta kan du läsa mer på www.abc3.se
....men det visste ni redan!

Inga kommentarer: