måndag 19 april 2010

Nytt verktyg - större framgång

Jag har förstått att många av er tappade lust och intresset för Bionet, pga. svårigheter med att få och ha relevant kunskap och information.
”Vad ska jag göra nu?” - är den praktiska frågan som ställs och ska alltid besvaras för utveckling och framgång. Detta brev är till dig som vill utveckla ditt arbete med oss.

Den uppmärksamma av er har säkert märkt att under dem senaste 6-8 månaderna har skett en stegvis omläggning av hur information och kunskap förmedlas bland medlemmarna.
Vi lever i ett stort land, den dator och Internetbaserad information och utbildningssystem får större och större betydelse. Idén är inte ny, men först nu finns teknik, pålitlig nog till att förverkliga våra planer fullt ut.

Idag har vi fått ett nytt kraftfullt verktyg inom Skype.

Den senaste i utvecklingen är Skype`s ”dela skärmen” teknik, som öppnar möjlighet till personliga och fullständiga konferens möten från person till person.
Förutom direktsamtal är det möjligt att på skärmen se direkt bilder, dokument, filmer – ja i princip vad som helst som deltagarna vill visa till varandra, ställa frågor, få förklaring om osv.
Jag bedömer detta som den kraftfullaste verktyg som vi kan använda för att på distans, billigt och miljövänligt hålla utbildningar, tex. om Bionet, tex. om datoranvändning, affärsmetoder, detoxer licensiering osv. Bara fantasin sätter gränser.

Alla som har dator, Internet och Skype – och det är de flesta av er – kan pröva på tekniken – bara Skypa till mig. Du får instruktioner hur det hela går till.

Bionet är en seriöst och mångsidig, men ändå fokuserat företag. Kunskap har avgörande betydelse – båda för dig och för dina kunder. Vi nöjer oss inte med ytligheter i allmänna ordalag.
Vi kan väl vara överens om att kunskap och information behövs för att göra din verksamhet med oss verkligen lönsam. Här har du en möjlighet som rätt använt kan vara skillnaden mellan stagnation och framgång.
Hör av dig!

Inga kommentarer: